Υλικά:
4 κυπριακές πίτες
2 κονσέρβες τόνο (σε ελαιόλαδο)
2 ντομάτες
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
100-150γρ. κασέρι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε για λίγο τις πίτες στο φούρνο. Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τους τόνους, αφού πρώτα τους στραγγίξουμε από το λάδι της κονσέρβας και τους δουλεύουμε λίγο με το πηρούνι για να μην είναι μεγάλα τα κομμάτια. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους, το κρεμμυδάκι και το κασέρι και τα ανακατεύουμε όλα με τον τόνο. Προσθέτουμε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια ανοίγουμε τις πίτες και τις γεμίζουμε με το υλικό.
Κυπρική πίτα με τόνο
πίσω στις συνταγές